Leg het moment vast met een fotopuzzel

Het moment vasthouden op een fotopuzzel

Nu een fotopuzzel ontwerpen

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 23.05.2024 - vr, 24.05.2024
Fotopuzzel: voor elk wat wils

Een goede fotopuzzel...past precies bij wie hem krijgt - bij jong en oud

Nu een fotopuzzel ontwerpen
delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 23.05.2024 - vr, 24.05.2024
Leg het moment vast met een fotopuzzel

Nu een fotopuzzel ontwerpen

delivery-time-truck
Verwachte leverdatum:
do, 23.05.2024 - vr, 24.05.2024
Tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten 

Simpel en individueel

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Hoogwaardige kwaliteit

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Alle puzzleYOU foto cadeaus

Kleurrijke puzzelstukjes

puzzleYOU – Jouw mooiste foto op een puzzel

puzzleYOU is Europa’s sterkst groeiende fotopuzzel shop. Maak in een paar eenvoudige stappen jouw eigen fotopuzzel die je kunt gebruiken als creatief cadeau, om zelf te puzzelen of om er je interieur mee te decoreren. Bij puzzleYOU bieden we niet alleen klassieke fotopuzzels aan, je vind op onze cadeau ideeën pagina's leuke ideeën voor feestdagen zoals Kerstmis of Valentijnsdag en ook een paar hobbytips. Dus waar wacht je nog op? Maak nu van jouw eigen foto een schitterende legpuzzel!

Kleurrijke puzzelstukjes

Fotopuzzels: een cadeau voor de hele familie

Maak van jouw eigen speciale familiemoment een fotopuzzel bij puzzleYOU. Waarom zou je de mooie trouwfoto's, de leukste vakantiekiekjes en de schattigste babyfoto's op een piepklein mobiel schermpje bekijken als je ze ook als premium

fotopuzzel kunt vasthouden? Alle leden van de familie kunnen deze herinnering nog eens beleven als ze meedoen bij het leggen van de fotopuzzel.

Fotocadeaus om samen te genieten

puzzleYOU is Europa’s sterkst groeiende fotopuzzel shop. Maak in een paar eenvoudige stappen uw eigen fotopuzzel die u kunt gebruiken als creatief cadeau, om zelf te puzzelen of om er uw interieur mee te decoreren. Bij puzzleYOU bieden we niet alleen klassieke fotopuzzels aan, u vindt op onze cadeau ideeën pagina's leuke ideeën voor feestdagen zoals Kerstmis of Valentijnsdag en ook een paar hobbytips. Dus waar wacht u nog op? Maak nu van uw eigen foto een schitterende legpuzzel!

Een fotopuzzel van puzzleYOU is de beste keus, want...

-
Fotocadeaus leuk

... het is een professioneel gemaakt kunstwerk, een spel dat zich meteen al fijn aanvoelt.

Fotocadeaus familie

... het brengt de familie terug aan de tafel en is leuk voor jong en oud.

Maak reclame voor fotocadeaus

... het is een goede training voor je geheugen en een manier om een moment van rust in je dag te integreren.

Fotocadeaus gelegenheid

... het is een heel speciaal cadeau dat zeker indruk maakt bij alle mogelijke gelegenheden.

Fotocadeaus tijd

... het is verkrijgbaar in meerdere formaten, daardoor een leuke uitdaging voor zowel beginners als ook voor legpuzzel liefhebbers.

-

De beste foto cadeau ideeën van puzzleYOU

Kerstmis of Pasen, Valentijnsdag of Moederdag: Er zijn veel gelegenheden om gedurende het hele jaar je waardering aan jouw dierbaren te tonen en je bent niet beperkt tot alleen fotopuzzels. Wist je dat je unieke cadeaubonnen kunt maken van puzzelYOU fotopuzzels door je eigen boodschap aan de puzzel toe te voegen? Wij hebben onze beste fotocadeau-ideeën voor speciale gelegenheden voor jou verzameld.

Puzzellijst

Puzzelbenodigheden van puzzleYOU

Het juiste gereedschap voor jouw hobby: Bewaar, plak en lijst je legpuzzels in om je kamer netjes en opgeruimd te houden. Elke puzzel van PuzzleYOU is een zorgvuldig vervaardigd kunstwerk. Als je klaar bent met het leggen van de fotopuzzel, kun je deze bij je thuis presenteren in een op maat gemaakte puzzellijst. Je vind alle nodige puzzel accessoires in onze webwinkel.

Fotopuzzel kwaliteit & garantie
Fotopuzzel kwaliteit & garantie

De puzzleYOU belofte

Wij van puzzleYOU zijn er trots op jouw favoriete foto in een premium legpuzzel te kunnen veranderen. Elke fotopuzzel is uniek, vervaardigd met onze ervaring en passie voor creatieve fotogeschenken van hoge kwaliteit.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in eigen productie: Meer dan een decennium lang hebben wij bij puzzleYOU de toon gezet voor hoge kwaliteit gepersonaliseerde fotopuzzels en met onze legpuzzels meer dan 2 miljoen klanten verheugd.
  • Precieze stansgereedschappen zorgen ervoor dat niet alleen jouw legpuzzel uniek is, maar ook elk puzzelstukje – voor nog meer plezier!
  • Premium puzzelkarton: Met een dikte van 2,2 mm zijn puzzelYOU fotopuzzels gemaakt van 100% stabiel en stevig kringloopkarton.
  • De matte afwerking van onze fotopuzzels vermindert de vermoeidheid van de ogen en maakt zonder schittering de afgewerkte puzzel tot een hoogtepunt in je huis.
  • Onze elegante puzzelYOU give-away puzzeldozen zijn 100% vrij van plastic. Dankzij onze speciaal ontwikkelde krasbestendige beschermingsemulsie kunnen we 4 ton plastic per jaar besparen.
  • Wij geven 15 jaar garantie op de duurzaamheid van de bedrukking, het karton en de coating van het oppervlak. Dankzij onze focus op een hoge kwaliteitsproductie zal jouw fotopuzzel je jaren lang plezier bezorgen.

puzzleYOU klantenservice

Contacteer ons: 0049 9602 94419-24
Ma - vr: 08:00 - 11:30 uur

E-mail: service@fotopuzzel.nl