Puzzels voor kinderen
Puzzels voor kinderen

Kinderpuzzel met eigen foto‘s

Ontwerp een gepersonaliseerde fotopuzzel voor uw kinderen bij puzzleYOU - met eenhoorns, dinosauriërs of de brandweer.

Wat maakt onze kinderpuzzels zo bijzonder?

Kleurrijke ontwerpen

Kleurrijke design templates met de favoriete thema's van kinderen

 

Persoonlijk geschenkidee

Persoonlijk cadeau-idee
voor puzzel fans & beginners

uniek

Unieke puzzel met veel ruimte
voor foto’s met de kinderen erop

motiverend voor kinderen

Motiverend kinderspel met veel opties om te personaliseren

premium puzzels

Premium puzzels met top levertijden:
vandaag besteld, morgen opgestuurd!

Kleurrijke ontwerpen

Kleurrijke design templates met de favoriete thema's van kinderen

 

Persoonlijk geschenkidee

Persoonlijk cadeau-idee
voor puzzel fans & beginners

uniek

Unieke puzzel met kinderthema's en veel ruimte
voor foto’s met de kinderen erop

premium puzzels

Premium puzzels met top levertijden:
vandaag besteld, morgen verzonden!

Ontwerp een kinderpuzzel met eigen foto’s

Ontwerp een kinderpuzzel met eigen foto’s

Er zijn waarschijnlijk eindeloos veel puzzelmotieven voor kinderen. Als je op zoek bent naar iets echt buitengewoons voor je kind of kleinkind, zul je weg zijn van onze kinderpuzzels. Hier staat jouw kind centraal - omringd door zijn of haar favoriete thema's.

Populaire kinderthema's met kleurrijke foto omrandingen wachten erop om door jou ontdekt te worden. Het enige wat je hoeft te doen is de foto's met de kinderen erop te uploaden, een tekst naar keuze toe te voegen en je unieke exemplaar is in een mum van tijd klaar! Kies voor 48, 100 of 200 puzzelstukjes. Deze puzzelformaten zijn perfect voor kleine handjes en belasten de kinderen niet overmatig. Onze kinderpuzzels zijn zowel geschikt voor kinderen die al veel gepuzzeld hebben als ook voor beginners. Hoe gemakkelijk of moeilijk de puzzel te leggen is, wordt bepaald door de foto. De eigen foto's van de kinderen motiveren hen om de puzzel in ieder geval af te maken.

Na het voltooien van de puzzel is het plezier nog niet voorbij - een op maat gemaakte lijst maakt van de puzzel een blikvanger aan de muur van elke kinderkamer. Een perfect cadeau waar kinderen lang plezier van zullen hebben. 

Ontwerp een kinderpuzzel met eigen foto’s

Hoe ontwerp ik een kinderpuzzel?

De passende lay-out

Kies een kinderthema en een lay-out dat je leuk vindt, selecteer dan 48, 100 of 200 puzzelstukjes

Eigen foto's uploaden

Upload je foto('s) en schrijf, indien gewenst, een tekst op de puzzel

Nu nog een titel op de puzzeldoos zetten

Tot slot zet je nog een titel op de puzzeldoos en dat was het!
Al vanaf € 22,99

Kinderen houden van puzzels

Wat leren kinderen van puzzels leggen?

Kinderen spelen niet alleen voor hun plezier: puzzels hebben een positief effect op de mentale, sociale en motorische ontwikkeling van kinderen. Het vastpakken van de stukken traint de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie. Bovendien verbetert regelmatig puzzelen de visuele waarneming en het ruimtelijk denken, evenals de concentratie. Men is immers altijd op zoek naar de juiste plaats voor een puzzelstukje. Samen puzzelen traint de communicatieve vaardigheden. En het gevoel van prestatie als de puzzel af is, geeft ook het zelfvertrouwen een goede boost.

 • Waarom zijn puzzels goed voor kinderen?
  • Training van de fijne motoriek door de puzzelstukjes vast te pakken
  • Het denkvermogen wordt gestimuleerd, omdat er concentratie vereist is bij het leggen van de puzzel
  • Stukje bij beetje groeit het zelfvertrouwen samen met de puzzel
  • Samen met de ouders puzzelen, verbetert sociaal gedrag en communicatieve vaardigheden
  • De verschillende puzzelstukjes trainen het gevoel voor vormen en kleuren
  • Het leggen van puzzels vergroot de visuele waarneming en het ruimtelijk denken
  • Het zoeken en plaatsen van puzzelstukjes verbetert de hand-oog coördinatie
verschillende maten stukjes

Hoeveel stukjes voor welke leeftijd?

Hoeveel puzzelstukjes heeft jouw kind nodig voor maximaal plezier? Onze deskundigen geven advies: De jongste kinderen puzzelen nog vaak volgens het principe van "trial and error". Het principe van puzzelen wordt pas begrepen vanaf de leeftijd van ongeveer vier jaar. Motieven met favoriete helden uit de eigen kinderkamer of eigen foto's zijn bijzonder populair in de kindertijd. Om het de jongste knutselaars gemakkelijker te maken, drukken wij ook het motief van jouw zelf ontworpen kinderpuzzel als sjabloon op de doos. Onze puzzel lay-outs zijn bewust ontworpen in de stijl van een collage. Dit maakt de puzzel makkelijker te leggen. Helpen mag natuurlijk. Kinderen voelen zich gewaardeerd als men tijd met hen doorbrengt.

 • Welke puzzel is voor welke leeftijd geschikt?

  Afhankelijk van de ontwikkelingsfase adviseren wij een kinderpuzzel als volgt:

  • Kleuters kunnen zelfstandig puzzels maken met 48 stukjes of 100 stukjes met jouw hulp.
  • Basisschoolkinderen kunnen alleen puzzels maken met 100 stukjes of die met 200 stukjes samen met hun ouders.
  • Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen met 200 of meer puzzelstukjes.
 • Puzzels voor 3-jarigen

  Kinderen van drie jaar kunnen hun eerste puzzelervaring opdoen met een puzzel van 48 stukjes en en beetje steun van hun ouders. De puzzelstukjes zijn hier aanzienlijk groter, waardoor kinderen de puzzel gemakkelijker kunnen leggen. Het puzzelplezier moet altijd voorop staan.

 • Puzzels voor 4-8-jarigen

  Vanaf vier jaar kunnen kinderen zelfstandig een 48-delige kinderpuzzel afmaken, maar met een beetje hulp kunnen ze ook een 100-delige kinderpuzzel proberen. Naarmate ze ouder worden, kunnen ze een puzzel van 100 stukjes zonder hulp leggen, en op zesjarige leeftijd is een kinderpuzzel van 200 stukjes best haalbaar.

  Vanaf acht jaar kunnen kinderen met ondersteuning ook grotere fotopuzzels proberen. Dit is nog niet aanbevolen voor jongere kinderen.

 • Puzzels vanaf 10 jaar

  Vanaf tien jaar kunnen zowel een 200-delige kinderpuzzel als ook een grotere fotopuzzel goed onder de knie worden gekregen. Natuurlijk hangt het aantal stukken dat op welke leeftijd kan worden beheerst altijd af van de individuele geoefendheid van het kind.

Hoe kies ik de juiste kinderpuzzel?

Kinderen houden van puzzels

Bij muziek gaat het om de toon, terwijl het bij puzzels om het motief gaat, het hart van elke puzzel. Het is belangrijk om rekening te houden met de moeilijkheidsgraad en het motief van jouw fotopuzzel voor kinderen. Als een puzzel goed gekozen is, is bewezen dat hij bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Een opgave die te moeilijk is, daarentegen, frustreert kinderen. Onze fotopuzzels en de kleurrijke omrandingen met kindvriendelijke thema’s vormen de ideale fotomotievencombinatie. Als je kind dan op de zelfontworpen kinderpuzzel staat afgebeeld en in het middelpunt van de belangstelling staat, is de pret 100% gegarandeerd. Onafhankelijk van welk thema je kiest, als het puzzelmotief de kinderen aanspreekt, wordt hun ambitie gewekt en blijft de motivatie om de puzzel  ...Meer tonen ...Minder tonen af te maken lang bestaan. Kinderen zijn soms een beetje ongeduldig. Daarom mag een gevoel van prestatie niet worden genegeerd. Kies bijvoorbeeld geen motief dat relatief monochroom is. Aan de andere kant mag het ook niet te weinig ambitieus zijn, want je kind mag niet het gevoel krijgen dat hij of zij niet bekwaam is.

Tip: Verschillende kleuren en vele kleurrijke motieven helpen de kinderen bij het leggen van de puzzels. Voeg gewoon verschillende kinderfoto's toe aan onze kleurrijke design templates.

 • Welke puzzel past bij mijn kind?
  • Ontwerp de kinderpuzzel samen met je kind voor dubbel puzzelplezier
  • Met onze kleurrijke en vrolijke ontwerpen kan het kind zich bij het puzzelen in een fantastische wereld wanen, zoals bij de brandweer, met eenhoorns en nog veel meer.
  • Kies een puzzel met 48, 100 of 200 stukjes, afhankelijk van de ontwikkeling van je kind.
 • Puzzels voor meisjes

  Met onze betoverende keus aan lay-outs laten we meisjesharten sneller kloppen. Duik samen met je kind in de wereld van de sprookjesachtige eenhoorns op een eenhoorn puzzel. Ook op een kinderpuzzel met dinosauriërs komen te staan, vinden meisjes best wel indrukwekkend.

  Jouw kleine meid thuis zal in de wolken zijn als ze de persoonlijk ontworpen fotopuzzel met haar favoriete speelfiguur samen met haar eigen foto vasthoudt.

 • Puzzels voor jongens

  Een held en niet bang voor monsters - dat beschrijft jouw jongen het best? Laat hem dan dapper brandjes blussen op een brandweer puzzel of verzet hem terug in de prehistorie op een dinosauriër puzzel.

  Jouw jongen zal het echt te gek vinden als hij zichzelf samen met zijn lievelingshelden op de fotopuzzel ontdekt.

Kinderen zijn gek op onze kinderpuzzels, omdat...

ze er zelf opstaan, samen met hun helden

… ze er zelf opstaan, samen met hun helden

er geen verliezende spelers bij dit kinderspel zijn

… er geen verliezende spelers bij dit kinderspel zijn

het alleen of met anderen kan worden gelegd

… het alleen of met anderen kan worden gelegd

de motieven bijzonder kleurrijk zijn

… de motieven bijzonder kleurrijk zijn

succes bij het leggen al snel zichtbaar wordt

… succes bij het leggen al snel zichtbaar wordt

Kinderen helpen

Hoe kun je kinderen helpen bij het leggen van puzzels?

Vooral bij grotere aantallen puzzelstukjes is het zinvol om kinderen te ondersteunen. Beperk je hulp echter tot tips en advies en grijp alleen in als jouw kind dat wil of erom vraagt. Je kunt bijvoorbeeld de puzzelstukjes vooraf met je kind sorteren of samen alvast de puzzelrand als basis leggen. Het is ook aan te raden om met een klein aantal puzzelstukjes te beginnen, zodat je kind niet wordt overrompeld. In principe kan ook worden gezegd dat puzzels met gekleurde grenzen gemakkelijker te puzzelen zijn. Al onze kinderpuzzels zijn wat dat betreft uitermate geschikt en perfect afgestemd op de behoeften van kinderen.

 • Ondersteun uw kind bij het puzzelen
  • Geef je kind wat vertrouwen en bemoei je er niet te veel mee
  • Te veel puzzelstukjes overweldigen de kleintjes
  • Vestig de aandacht op de afbeelding op de puzzeldoos als hulpmiddel
  • Meerdere foto's als een collage & veel kleuren maken het puzzel leggen makkelijker
  • Kies een fotomotief met duidelijke contouren
  • Gebruik een puzzelmat, zodat de stukjes niet van hun plaats glijden
SMART SORTED kinderpuzzel
SMART SORTED dinosaurier
SMART SORTED eenhoorn

De eerste 1000 stukjes puzzel die een kinderspel is!

NIEUW! De puzzel trend voor groot en klein

De tijden waarin grote aantallen puzzelstukjes alleen door volwassenen konden worden gehanteerd, zijn voorbij. puzzleYOU maakt het mogelijk! 1000 stukjes puzzels voor kinderen, verpakt als kleine Puzzel segmenten met elk 25 puzzelstukjes – dat is SMART SORTED. Je kiest één of meer favoriete foto's en ontvangt een puzzeldoos met 40 individueel uitneembare SMART-doosjes. De puzzelstukjes in zo’n doosje vormen een samenhangend deel van je puzzel van 1000 stukjes.
Tip voor de aller makkelijkste manier: SMART doosjes langs de perforatie openmaken, stukje voor stukje eruit nemen en van links naar rechts leggen. SMART SORTED... en iedereen puzzelt mee.

€ 54,99 € 38,99

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

... und für ein großes "WOW!" beim Verschenken und Auspacken sorgen.

De meest populaire cadeau gelegenheden
voor kinderpuzzels met foto's

De meest populaire cadeau gelegenheden voor kinderpuzzels met foto's

Er zijn genoeg gelegenheden om een kinderpuzzel te geven. De meest populaire gelegenheid iemand met een puzzel een plezier te doen is de sinterklaasavond, op de voet gevolgd door de Kerst. Een legpuzzel is ook een graag gezien cadeau voor een communie of vormsel, om de foto vast te leggen als aandenken aan die speciale dag. Maar een kinderpuzzel is ook perfect als verjaardagscadeau, bij schoolbegin of als aardigheid met de Pasen.

garantie voor puzzels

Premium kwaliteit fotopuzzels

ook voor de kinderen

Veilige verwerking en ongevaarlijke bestanddelen zijn essentieel, vooral als het gaat om speelgoed voor kinderen. Daarom is de kwaliteit van onze fotopuzzels voor kinderen onze hoogste prioriteit.

Dit wordt gegarandeerd door:

 • De productie, die geheel in eigen hand is en onze meer dan 10 jaar ervaring
 • Stevige puzzelstukken gemaakt van 2,2 mm dik puzzelkarton
 • Nauwkeurig stanswerk, daardoor stukjes zonder scherpe randen
 • Extra grote puzzelstukken speciaal voor kinderhanden
 • Goede kleur- en afdrukkwaliteit, zonder kleurvervaging
 • het veredelde oppervlak dat voor een aangenaam gevoel bij het beetpakken zorgt
 • de speelgoednorm DIN-EN 71 voor bestanddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid
Ontwerp een kinderpuzzel met eigen foto’s

Er zijn waarschijnlijk eindeloos veel puzzelmotieven voor kinderen. Als u op zoek bent naar iets echt buitengewoons voor uw kind, zult u weg zijn van onze kinderpuzzels. Hier staat uw kind centraal - omringd door zijn of haar favoriete thema's.

Populaire kinderthema's met kleurrijke foto omrandingen wachten erop om door u ontdekt te worden. Het enige wat u hoeft te doen is de foto's met uw kinderen erop te uploaden, een tekst naar keuze toe te voegen en uw uniek exemplaar is klaar in een mum van tijd! ...Meer tonen ...Minder tonen Kies voor 48, 100 of 200 puzzelstukjes. Deze puzzelformaten zijn perfect voor kleine handjes en belasten uw kinderen niet overmatig. Onze kinderpuzzels zijn zowel geschikt voor kinderen die al veel gepuzzeld hebben als ook voor beginners. Hoe gemakkelijk of moeilijk de puzzel te leggen is, wordt bepaald door de foto. De eigen foto's van de kinderen motiveren hen om de puzzel in ieder geval af te maken.

Na het voltooien van de puzzel is het plezier nog niet voorbij - een op maat gemaakte lijst maakt van de puzzel een blikvanger aan de muur van elke kinderkamer. Een perfect cadeau waar kinderen lang plezier van zullen hebben. 

Hoe ontwerp ik een kinderpuzzel?

De passende lay-out

Kiest u een kinderthema en een lay-out dat u leuk vindt, selecteert u dan 48, 100 of 200 puzzelstukjes

Eigen foto's uploaden

Uploadt u uw foto('s) en schrijft u, indien gewenst, een tekst op de puzzel

Nu nog een titel op de puzzeldoos zetten

Tot slot zet u nog een titel op de puzzeldoos en dat was het!
Al vanaf € 22,99

Wat leren kinderen van puzzels leggen?

Kinderen houden van puzzels

Kinderen spelen niet alleen voor hun plezier: puzzels hebben een positief effect op de mentale, sociale en motorische ontwikkeling van kinderen. Het vastpakken van de stukken traint de fijne motoriek en de hand-oog coördinatie. Bovendien verbetert regelmatig puzzelen de visuele waarneming en het ruimtelijk denken, evenals de concentratie. Men is immers altijd op zoek naar de juiste plaats voor een puzzelstukje. Samen puzzelen traint de communicatieve vaardigheden. En het gevoel van prestatie als de puzzel af is, geeft ook het zelfvertrouwen een goede boost.

 • Waarom zijn puzzels goed voor kinderen?
  • Training van de fijne motoriek door de puzzelstukjes vast te pakken
  • Het denkvermogen wordt gestimuleerd, omdat er concentratie vereist is bij het leggen van de puzzel
  • Stukje bij beetje groeit het zelfvertrouwen samen met de puzzel
  • Samen met de ouders puzzelen, verbetert sociaal gedrag en communicatieve vaardigheden
  • De verschillende puzzelstukjes trainen het gevoel voor vormen en kleuren
  • Het leggen van puzzels vergroot de visuele waarneming en het ruimtelijk denken
  • Het zoeken en plaatsen van puzzelstukjes verbetert de hand-oog coördinatie

Hoeveel stukjes voor welke leeftijd?

verschillende maten stukjes

 

Hoeveel puzzelstukjes heeft uw kind nodig voor maximaal plezier? Onze deskundigen geven advies: De jongste kinderen puzzelen nog vaak volgens het principe van "trial and error". Het principe van puzzelen wordt pas begrepen vanaf de leeftijd van ongeveer vier jaar. Motieven met favoriete helden uit de eigen kinderkamer of eigen foto's zijn bijzonder populair in de kindertijd. Om het de jongste knutselaars gemakkelijker te maken, drukken wij ook het motief van uw zelfontworpen kinderpuzzel als sjabloon op de doos. Onze puzzel lay-outs zijn bewust ontworpen in de stijl van een collage. Dit maakt de puzzel makkelijker te leggen. Helpen mag natuurlijk. Kinderen voelen zich gewaardeerd als men tijd met hen doorbrengt.

 • Welke puzzel is voor welke leeftijd geschikt?

  Afhankelijk van de ontwikkelingsfase adviseren wij een kinderpuzzel als volgt:

  • Kleuters kunnen zelfstandig puzzels maken met 48 stukjes of 100 stukjes met jouw hulp.
  • Basisschoolkinderen kunnen alleen puzzels maken met 100 stukjes of die met 200 stukjes samen met hun ouders.
  • Oudere kinderen kunnen hun hart ophalen met 200 of meer puzzelstukjes.
 • Puzzels voor 3-jarigen

  Kinderen van drie jaar kunnen hun eerste puzzelervaring opdoen met een puzzel van 48 stukjes en en beetje steun van hun ouders. De puzzelstukjes zijn hier aanzienlijk groter, waardoor kinderen de puzzel gemakkelijker kunnen leggen. Het puzzelplezier moet altijd voorop staan.

 • Puzzels voor 4-8-jarigen

  Vanaf vier jaar kunnen kinderen zelfstandig een 48-delige kinderpuzzel afmaken, maar met een beetje hulp kunnen ze ook een 100-delige kinderpuzzel proberen. Naarmate ze ouder worden, kunnen ze een puzzel van 100 stukjes zonder hulp leggen, en op zesjarige leeftijd is een kinderpuzzel van 200 stukjes best haalbaar.

  Vanaf acht jaar kunnen kinderen met ondersteuning ook grotere fotopuzzels proberen. Dit is nog niet aanbevolen voor jongere kinderen.

 • Puzzels vanaf 10 jaar

  Vanaf tien jaar kunnen zowel een 200-delige kinderpuzzel als ook een grotere fotopuzzel goed onder de knie worden gekregen. Natuurlijk hangt het aantal stukken dat op welke leeftijd kan worden beheerst altijd af van de individuele geoefendheid van het kind.

Hoe kies ik de juiste kinderpuzzel?

Kinderen houden van puzzels

 

Bij muziek gaat het om de toon, terwijl het bij puzzels om het motief gaat, het hart van elke puzzel. Het is belangrijk om rekening te houden met de moeilijkheidsgraad en het motief van uw fotopuzzel voor kinderen. Als een puzzel goed gekozen is, is bewezen dat hij bijdraagt aan de ontwikkeling van uw kind. ...Meer tonen ...Minder tonen Een opgave die te moeilijk is, daarentegen, frustreert kinderen. Onze fotopuzzels en de kleurrijke omrandingen met kindvriendelijke thema’s vormen de ideale fotomotievencombinatie. Als uw kind dan op de zelfontworpen kinderpuzzel staat afgebeeld en in het middelpunt van de belangstelling staat, is de pret 100% gegarandeerd. Onafhankelijk van welk thema u kiest, als het puzzelmotief de kinderen aanspreekt, wordt hun ambitie gewekt en blijft de motivatie om de puzzel af te maken lang bestaan. Kinderen zijn soms een beetje ongeduldig. Daarom mag een gevoel van prestatie niet worden genegeerd. Kies bijvoorbeeld geen motief dat relatief monochroom is. Aan de andere kant mag het ook niet te weinig ambitieus zijn, want uw kind mag niet het gevoel krijgen dat hij of zij niet bekwaam is.

Tip: Verschillende kleuren en vele kleurrijke motieven helpen de kinderen bij het leggen van de puzzels. Voeg gewoon verschillende kinderfoto's toe aan onze kleurrijke design templates.

 • Welke puzzel past bij mijn kind?
  • Ontwerp de kinderpuzzel samen met je kind voor dubbel puzzelplezier
  • Met onze kleurrijke en vrolijke ontwerpen kan het kind zich bij het puzzelen in een fantastische wereld wanen, zoals bij de brandweer, met eenhoorns en nog veel meer.
  • Kies een puzzel met 48, 100 of 200 stukjes, afhankelijk van de ontwikkeling van je kind.
 • Puzzels voor meisjes

  Met onze betoverende keus aan lay-outs laten we meisjesharten sneller kloppen. Duik samen met je kind in de wereld van de sprookjesachtige eenhoorns op een eenhoorn puzzel. Ook op een kinderpuzzel met dinosauriërs komen te staan, vinden meisjes best wel indrukwekkend.

  Jouw kleine meid thuis zal in de wolken zijn als ze de persoonlijk ontworpen fotopuzzel met haar favoriete speelfiguur samen met haar eigen foto vasthoudt.

 • Puzzels voor jongens

  Een held en niet bang voor monsters - dat beschrijft jouw jongen het best? Laat hem dan dapper brandjes blussen op een brandweer puzzel of verzet hem terug in de prehistorie op een dinosauriër puzzel.

  Jouw jongen zal het echt te gek vinden als hij zichzelf samen met zijn lievelingshelden op de fotopuzzel ontdekt.

Kinderen zijn gek op onze kinderpuzzels, omdat...

ze er zelf opstaan, samen met hun helden

… ze er zelf opstaan, samen met hun helden

 

er geen verliezende spelers bij dit kinderspel zijn

… er geen verliezende spelers bij dit kinderspel zijn

het alleen of met anderen kan worden gelegd

… het alleen of met anderen kan worden gelegd

succes bij het leggen al snel zichtbaar wordt

… succes bij het leggen al snel zichtbaar wordt

Hoe kun je kinderen helpen bij het leggen van puzzels?

Kinderen helpen

Vooral bij grotere aantallen puzzelstukjes is het zinvol om kinderen te ondersteunen. Beperk uw hulp echter tot tips en advies en grijp alleen in als uw kind dat wil of erom vraagt. ...Meer tonen ...Minder tonen U kunt bijvoorbeeld de puzzelstukjes vooraf met uw kind sorteren of samen alvast de puzzelrand als basis leggen. Het is ook aan te raden om met een klein aantal puzzelstukjes te beginnen, zodat uw kind niet wordt overrompeld. In principe kan ook worden gezegd dat puzzels met gekleurde grenzen gemakkelijker te puzzelen zijn. Al onze kinderpuzzels zijn wat dat betreft uitermate geschikt en perfect afgestemd op de behoeften van kinderen.

 • Ondersteun uw kind bij het puzzelen
  • Geef je kind wat vertrouwen en bemoei je er niet te veel mee
  • Te veel puzzelstukjes overweldigen de kleintjes
  • Vestig de aandacht op de afbeelding op de puzzeldoos als hulpmiddel
  • Meerdere foto's als een collage & veel kleuren maken het puzzel leggen makkelijker
  • Kies een fotomotief met duidelijke contouren
  • Gebruik een puzzelmat, zodat de stukjes niet van hun plaats glijden
SMART SORTED kinderpuzzel
SMART SORTED dinosaurier
SMART SORTED eenhoorn

De eerste 1000 stukjes puzzel die een kinderspel is!

NIEUW! De puzzel trend voor groot en klein

De tijden waarin grote aantallen puzzelstukjes alleen door volwassenen konden worden gehanteerd, zijn voorbij. puzzleYOU maakt het mogelijk! 1000 stukjes puzzels voor kinderen, verpakt als kleine Puzzel segmenten met elk 25 puzzelstukjes – dat is SMART SORTED. Je kiest één of meer favoriete foto's en ontvangt een puzzeldoos met 40 individueel uitneembare SMART-doosjes. De puzzelstukjes in zo’n doosje vormen een samenhangend deel van je puzzel van 1000 stukjes.
Tip voor de aller makkelijkste manier: SMART doosjes langs de perforatie openmaken, stukje voor stukje eruit nemen en van links naar rechts leggen. SMART SORTED... en iedereen puzzelt mee.

€ 54,99 € 38,99

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

... voor nog meer: WAUW, zeg! Bij het cadeau doen & uitpakken.

De meest populaire cadeau gelegenheden voor kinderpuzzels met foto's

Kinderpuzzle als persönliches Foto-Geschenk für jeden Anlass

Er zijn genoeg gelegenheden om een kinderpuzzel te geven. De meest populaire gelegenheid iemand met een puzzel een plezier te doen is de sinterklaasavond, ...Meer tonen ...Minder tonen op de voet gevolgd door de Kerst. Een legpuzzel is ook een graag gezien cadeau voor een communie of vormsel, om de foto vast te leggen als aandenken aan die speciale dag. Maar een kinderpuzzel is ook perfect als verjaardagscadeau, bij schoolbegin of als aardigheid met de Pasen.

Premium kwaliteit fotopuzzels

ook voor de kinderen

garantie voor puzzels

Veilige verwerking en ongevaarlijke bestanddelen zijn essentieel, vooral als het gaat om speelgoed voor kinderen. Daarom is de kwaliteit van onze fotopuzzels voor kinderen onze hoogste prioriteit.

 • Dit wordt gegarandeerd door:
  • De productie, die geheel in eigen hand is en onze meer dan 10 jaar ervaring
  • Stevige puzzelstukken gemaakt van 2,2 mm dik puzzelkarton
  • Nauwkeurig stanswerk, daardoor stukjes zonder scherpe randen
  • Extra grote puzzelstukken speciaal voor kinderhanden
  • Goede kleur- en afdrukkwaliteit, zonder kleurvervaging
  • het veredelde oppervlak dat voor een aangenaam gevoel bij het beetpakken zorgt
  • de speelgoednorm DIN-EN 71 voor bestanddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid

Bij puzzleYOU is het thema milieubewustzijn stevig verankerd in de bedrijfsfilosofie. Wij vinden het heel belangrijk om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en verspilling van grondstoffen te voorkomen. In deze video ziet u hoe we dit bereiken en welke mijlpalen we al hebben bereikt.

Dit zeggen onze klanten