Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Snel en individueel te ontwerpen

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Premium kwaliteit: 15 jaar garantie

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Meer dan 2 miljoen tevreden klanten

Snel, eenvoudig en individueel te ontwerpen

Snel en individueel te ontwerpen

Premium kwaliteit met 15 jaar garantie

Premium kwaliteit: 15 jaar garantie

Meer geschenken om verliefd op te worden, voor hem en haar

Niet alleen bij alle geliefden zorgt een fotopuzzel voor sneller kloppende harten. Naast de partner zal ook de beste vriendin, moeder of de beste collega blij zijn als er aan hen gedacht wordt. Wij denken dat Iedereen wel iemand aardig vindt. Ontdek meer geschenken met hartslaggarantie.

Romantische cadeau ideeën voor Valentijnsdag

Romantische cadeau ideeën voor Valentijnsdag

» Productbeoordelingen:
(5127)
4,73/5,0

Onze fotopuzzel is perfect om je liefde uit te drukken. Het kan ontroerend, buitengewoon, spannend, grappig en romantisch zijn, maar bovenal persoonlijk. Het laat ons herinneringen ophalen en zorgt tegelijkertijd voor meer tijd samen - voor zowel beginners als puzzel professionals zeker het juiste Valentijnsdag cadeau.

 • Kies tussen 48, 100, 200, 500, 1000 en 2000 stukjes, al vanaf € 22,99
 • Super eenvoudig te ontwerpen
 • Inclusief een liefdevolle op de puzzel afgestemde puzzeldoos
SMART SORTED® - de verrassingspuzzel voor de Valentijnsdag

SMART SORTED® - de verrassingspuzzel voor de Valentijnsdag

Op Valentijnsdag samen een 1000 stukjes puzzel leggen

Deze Valentijnsdag wordt de knaller! Ontwerp een verrassingspuzzel voor de Valentijnsdag met jullie lievelingsfoto in een puzzeldoos zonder voorbeeld. Zo bereid je voor jouw liefje een uniek cadeau voor en maak je het extra spannend omdat hij of zij niet weet wat er op de puzzel staat. 1000 puzzelstukjes, alvast slim in 40 doosjes voorgesorteerd – dat is SMART SORTED. In ieder doosje zitten 25 puzzelstukjes, die altijd een samenhangend deel van de puzzel vormen. Een foto van jullie samen, een op de foto verstopte cadeaubon of een foto collage – jouw wederhelft zal dolblij zijn als de puzzel is gelegd en hij of zij ziet welke verrassing jij hebt voorbereid. En bovendien is samen puzzelen echt heel knus.

€ 54,99 € 38,99

Schattige puzzeldoos layouts met een eigen titel

Memo spel voor paren

Memo spel voor paren

» Productbeoordelingen:
(502)
4,68/5,0
 • meer foto‘s– meer ontroerende herinneringen
 • 18 of 36 paar kaarten – Foto‘s van jou en jouw schatje
 • Met individuele spellendoos
 • al vanaf € 29,99 € 23,99

Romantische boodschappen voor jouw Fotopuzzel Collage

citaten

Een valentijnskaartje voor mijn lieve schat. Ik houd van jou, weet je dat?

citaten

Het is niet altijd zacht en zoet. Maar met jou voelt alles goed.

citaten

Liefde is het verlangen, om meer te geven dan te ontvangen.

De doos titel TOP 10 voor Valentijn

Ter inspiratie:

De doos titel TOP 10 voor Valentijn

 • Jij bent het aller mooiste in mijn leven
 • Wij zijn voor elkaar bestemd
 • Samen met jou is alles mogelijk
 • Jij maakt mij compleet
 • Voor mij ben jij het beste dat bestaat
 • Liefde is home sweet home
 •  Jij bent mijn Valentijn en ik zal er altijd voor je zijn
 • Ik kook voor jou en jij bent het toetje
 • All you need is love
 • Ik wil altijd dichtbij jou zijn
Dozen zonder voorbeeld erin

Normaal wordt jouw foto of fotocollage ook op de puzzeldoos gedrukt. Als je wilt dat het een verrassing blijft totdat de puzzel helemaal is gelegd, dan kun je tijdens het bestellen een puzzeldoos uit de categorie “Dozen zonder voorbeeld erin” kiezen.

 • Veel soorten en kleuren bij de puzzeldozen zonder voorbeeld
 • Het invullen van een tekst op de doos is ook hier mogelijk
 • Andere landen, andere gewoonten - Valentijnsdag tradities
  Valentijnsdag tradities

  In Japan geven alleen vrouwen pure chocolade aan hun geliefden, vrienden, familieleden, collega's en zelfs de baas. Maar de dames krijgen natuurlijk ook wat. Een maand later, op "Witte Dag", krijgen ze witte chocolade terug van de mensen aan wie ze chocola hebben gegeven. Het volgende gebruik komt oorspronkelijk uit Italië, maar is ook hier populair: Geliefden zetten hun namen op hangsloten en hangen die aan brugleuningen of andere bekende plaatsen. De sleutel wordt dan door hen samen in het water gegooid. Daardoor zal de liefde voor altijd duren. Voor de Finnen gaat Valentijnsdag niet alleen over liefde. Deze dag is ook gewijd aan vriendschap. Anonieme berichten en kleine geschenken worden gestuurd naar mensen die je leuk vindt. De Zweden daarentegen noemen Valentijnsdag "de dag van alle harten". Hier is het traditie om wijngomhartjes als geschenk te geven. In Denemarken worden de geschenken anoniem verzonden en moet de ontvanger de afzender raden. In plaats van rode rozen zijn sneeuwklokjes hier erg populair. Maar ook bloemenhartjes, koekjes en natuurlijk chocolade zijn populaire geschenken. In islamitische landen is Valentijnsdag echter zelfs gedeeltelijk verboden, omdat het oorspronkelijk uit het christelijk geloof stamt. In ons land wordt Valentijnsdag pas gevierd sinds het einde van de 2e Wereldoorlog. Engelsen en Amerikanen brachten het gebruik naar Duitsland aan het eind van de oorlog. In Polen wordt Chełmno beschouwd als de "Stad der Geliefden" omdat er een relikwie van Sint Valentijn wordt bewaard. Valentijnsdag is een grote feestdag hier. In de kerk wordt een herdenkingsdienst voor Sint-Valentijn gehouden en de Polen laten duizenden rode ballonnen opstijgen. De dag wordt afgerond met vele avondevenementen en concerten. In Engeland en Frankrijk geloofde men vroeger dat een jonge vrouw trouwt met de man die zij op Valentijnsdag voor het eerst ziet. De traditie dat vrijers op deze dag zo vroeg mogelijk vertrekken om geschenken af te leveren, duurt tot op de dag van vandaag voort.

 • De oorsprong van de Valentijnsdag
  oorsprong van de Valentijnsdag

  Valentijnsdag wordt beschouwd als de dag van de jeugd, familie, geliefden en het geven van bloemen. Er bestaan veel verschillende legenden over de oorsprong van deze dag. De beroemdste is waarschijnlijk die van de Italiaanse priester Valentijn, die geliefden huwde volgens de christelijke rite, ondanks een verbod van de niet-christelijke keizer. Volgens de legende gaf hij de jonggehuwden bloemen uit zijn tuin, en de huwelijken die hij voltrok zouden altijd gezegend zijn geweest met geluk. Hij trouwde ook soldaten die ongehuwd moesten blijven. Daarom werd hij op 14 februari van het jaar 269 terechtgesteld. Sint-Valentijn wordt sindsdien beschouwd als de beschermheilige van geliefden, verloofde paren en imkers. In Engeland en Frankrijk daarentegen heerst de overtuiging dat het begin van de paartijd van vogels precies op 14 februari valt, in het midden van de tweede maand van het jaar. Een andere oorsprong van Valentijnsdag kan liggen in de viering van de Romeinse godin Juno, beschermster van huwelijk en gezin. Volgens de traditie zorgde zij voor de juiste partnerkeuze door haar liefdesorakel. Daarom werden er ter ere van haar op 14 februari bloemen geofferd. Dit ritueel werd later voortgezet met het geven van bloemen aan vrouwen. Verder zijn er tradities van een oud Indiaas festival gewijd aan de huwelijksgod. Op 14 februari is het een oosters gebruik om liefdesgeloften naar je geliefde te sturen.

 • Doe het zelf tip voor de Valentijnsdag
  Knutseltip
  Boodschap voorbereiden
  Valentijnsdag creatief
  Kaarsje uit het aluminium blikje nemen
  Tinker Valentijnsdag
  Het lontje door het papier voeren
  Doe het zelf tip Valentijnsdag
  Kaarsje terug zetten en aansteken

  Bij Valentijn hoort romantiek en bij romantiek hoort kaarslicht: als je het belangrijk vind om je eigen Valentijns cadeau te maken, hebben wij de perfecte aanvulling voor een romantische avond: Theelichtjes met verborgen spreuken & boodschappen die best wel hartstochtelijk zijn.

  • Je hebt nodig: Teelichtjes (Ø 3,80 cm), naald en schaar
  • Layout voor de boodschap drukken en uitknippen
  • In het midden van de boodschap een gaatje prikken
  • Het kaarsje uit het aluminium blikje nemen
  • De boodschap in het blikje leggen en het lontje er door voeren. Daarna het kaarsje weer terug erin doen.
  • Klaar is het zelf gemaakte cadeautje – Na 1-2 uur is het kaarsje vloeibaar geworden en kan de boodschap worden gelezen.