Zakelijke klanten
Zakelijke klanten

Zakelijke klanten

Onze zorgvuldig geproduceerde puzzels van hoge kwaliteit komen bij iedere gelegenheid goed voor de dag. Ook jullie zakelijke klanten zullen zich over dit toch wel heel bijzondere cadeau verheugen. Bijvoorbeeld als een teken van waardering voor een bijzonder projekt. Niets verbetert de klantenbinding meer als een persoonlijk cadeau...

Of zoek je naar een mogelijkheid om jouw bedrijf of jullie produkt meer bekendheid te geven? Dan maak toch eens reclame door middel van een fotopuzzel. Zo breng je jouw bedrijf stukje voor stukje dichter bij de klant. Zo komt jullie klant op een speelse manier in aanraking met jullie product.

Je staat op de beurs, om jullie klantenkring te kunnen vergroten? Neem eens fotopuzzels van jouw bedrijf mee naar de beurs. Wedden, dat de beursbezoekers zich nog heel lang aan jullie zullen herinneren.

puzzleYOU hecht zeer veel waarde aan een samenwerking op basis van vertrouwen, persoonlijke klantenservice, vakkundige support en een snelle realisatie van jullie wensen.

Voor meer informatie

We zijn er graag voor jullie

Onze klantenservice

Je bent geinteresseerd in fotopuzzels als relatiegeschenk?
Graag geven wij je meer informatie! Schrijf naar: b2b@puzzleyou.nl.

Wij verheugen ons op een goede samenwerking!